جستجو
فارسی
دسته بندی ها
    منو بسته
    Back to all

    تحلیل جامع نماد فاما در بورس ایران

    24 sas 2021

    شرکت صنعتی آما در ابتدا با عنوان ابتکار تولید الکترود جوشکاری در اردیبهشت ۱۳۳۹ تاسیس گردید و سپس در مهرماه همان سال تغییر نام یافت. نماد فاما مربوط به این شرکت در سال ۱۳۸۰ توسط سازمان بورس و اوراق بهادار تهران پذیرفته شد.

    به گزارش کافه طلا، شرکت صنعتی آما در سال 1338 به مسئولیت محدود تاسیس شد. در سال 1352 به شرکت سهامی عام تبدیل و در سال 1354 در سازمان بورس اوراق بهادار پذیرفته شد. این شرکت در زمینه صنعت محصولات جوشکاری فعالیت می کند و بخش عمده ای از بازار داخلی محصولات در اختیار شرکت است.

    شرکت صنعتی آما تمرکز بر کاهش بهای تمام شده محصولات را به عنوان استراتژی خود قرارداده است و باتوجه به افزایش قیمت مواد اولیه و هزینه های تبدیل در صورت عدم بکارگیری استراتژی مذکور نتیجه عملیات متفاوتی ایجاد می‌گردد. همچنین تمرکز راهبردی روی صادرات، استراتژی دیگری می باشد که شرکت جهت دستیابی به اهداف مذکور بکار گرفته است. در این خصوص شرکت با تولید و عرضه محصولات جدید صادراتی در نظر دارد بیشتر از پیش در بازارهای جهانی نیز حضور داشته باشد

    نماد فاما در صنعت ساخت محصولات فلزی فعال است و در بورس ثبت نماد شده است. فاما جزو شرکت های متوسط بازار سرمایه می باشد که از لحاظ ارزش شرکت در رتبه 2 گروه خودش و در رتبه 244 کل بازار قرار دارد.

    حضور در بازار بورس و اوراق بهادار و کسب درآمد از نمادهای بورسی و شاخص ساز بازار سرمایه امکانپذیر است به شرطی که با تحلیلی جامع از اطلاعات آماری نمادها و چگونگی استفاده از نوسان بازار سهام و شناخت شاخص هایی که برای فعالان بازار بورس اهمیت دارد، به همراه مشورت با خبرگان اهل فن بورس، اقدام به فعالیت در بورس ایران کنید.

    معرفی و تاریخچه شرکت صنعتی آما

    ابتکار تولید الکترود جوشکاری در ایران پس از مطالعات و بررسی های بعمل آمده توسط سه نفر از متخصصین و پیشکسوتان صنعت کشور در اردیبهشت ماه 1338 شکل گرفت . بدین منظور پس از طی مراحل قانونی شرکت صنعتی آما در مهرماه 1338 رسماً تاسیس گردید . تولید انبوه با ظرفیت سالیانه 440 تن در فروردین ماه 1340 بوسیله ماشین آلات ساخت شرکت آغاز گردید .

    نیاز داخلی به انواع الکترود در سال های قبل از تاسیس شرکت از طریق واردات و منابع خارجی تامین میشد ، بطوریکه طبق آمار وزارت بازرگانی در سال 1337 حدود 1100 تن الکترود وارد کشور شده بود که 700 تن آن انحصاراً برای صنایع نفت و مستقیماً توسط شرکت نفت بدون پرداخت حقوق و عوارض گمرکی انجام گرفته بود . با توجه به افزایش تقاضای داخلی برای انواع الکترود ، شرکت صنعتی آما پس از ساخت و تجهیز سه خط تولیدی جدید ظرفیت تولیدی خود را در سال 1342 به 2200 تن افزایش داد .

    با عنایت به روند رو به رشد صنعتی شدن کشور در اوایل دهه 1340 و افزایش تقاضا برای انواع الکترودهای صنعتی ، شرکت آما به منظور پاسخ گویی به نیازهای صنایع مختلف و به روز رساندن دانش فنی ، در سال 1963 میلادی (1343 شمسی) قرارداد همکاری و تبادل دانش فنی و اطلاعات با شرکت OERLIKON سوئیس که یکی از بزرگترین شرکت های صاحب نام در این رشته صنعتی می باشد منعقد گردید و این همکاری به مدت 40 سال ادامه داشته است .

    در سال 1348 بمنظور پاسخگویی به نیاز مصرف کنندگان داخلی ، اولین واحد تولید سنگهای سایش و برش کشور با کمک دانش فنی شرکت RASTA سوئیس تاسیس گردید .

    استفاده از دانش فنی و ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته در تولید الکترود و بکارگیری نیروهای متخصص و علاقمند در این شرکت باعث ارتقاء کیفیت محصولات تا حد استانداردهای شناخته شده بین المللی و جلب اعتماد مصرف کنندگان و افزایش شدید تقاضا گردید ، لذا برای پاسخ گویی به این نیاز با تلاش و برنامه ریزی مدیریت شرکت میزان تولید در سال 1356 به 24000 تن افزایش یافت .

    با آغاز انقلاب اسلامی و تحولات پس از آن ، شرکت آما هماهنگ با سیاست های جدید صنعتی کشور نسبت به تولید و تامین نیازهای مصرف کنندگان بدون وقفه ادامه داد و علیرغم آغاز جنگ تحمیلی و مشکلات اقتصادی ناشی از آن و در نتیجه نقصان حجم تولید ، این شرکت همچنان به عنوان یکی از مهمترین تأمین کنندگان الکترود مورد نیاز صنایع کشور و  متعاقباً تأمین نیازهای بازسازی مناطق جنگی به فعالیت خود استمرار بخشید.

    با پایان یافتن جنگ تحمیلی و آغاز دوران جدید در بازسازی و سازندگی کشور ، مدیریت شرکت با توجه به تحولات بوجود آمده در تکنولوژی جوشکاری در کشورهای پیشرفته جهان ، تصمیم به گسترش و توسعه این صنعت و رساندن آن به آخرین دستاوردهای موجود دنیا گرفت . بدین منظور برنامه ریزی جهت اجرای طرح توسعه برای تولید محصولات جدید و افزایش ظرفیت تولیدی به سالیانه 45000 تن با تکیه بر تجربیات ارزشمند موجود در مجموعه آما با تشویق و حمایت بی دریغ وزارت صنایع آغاز گردید .

    بدلیل محدودیت فضای تولیدی در محل کارخانه قدیم ، عملیات اجرایی پروژه جدید در سال 1376 در زمینی به مساحت 50000 متر مربع در کیلومتر 17 جاده مخصوص کرج شامل سالن های تولیدی ، انبارها ، آزمایشگاه ها ، کارگاههای تعمیراتی و پشتیبانی و تأسیسات رفاهی آغاز گردید .

    در سال 1389 با با خرید زمین مجاور و احداث سالن ها و ساختمان های مورد نیاز ، وسعت کارخانه به 110000 متر مربع افزایش یافت .

    طبق برنامه ریزی های به عمل آمده محل کارخانجات قدیم شرکت به مساحت 20000 متر مربع با هدف ارتقاء دانش فنی جوشکاری و تربیت متخصصین جوشکاری با همکاری دانشگاه های کشور و مراکز معتبر بین المللی اختصاص یافته است . هدف اصلی مدیریت و مجموعه آما ارتقاء مستمر کیفیت محصولات و جلب رضایت مشتریان و مصرف کنندگان داخلی و خارجی و گسترش صادرات می باشد .

    بدین منظور با تجهیز و سرمایه گذاری قابل توجه در امر تحقیقات ، کنترل کیفیت ، جذب متخصصین و همکاری با دانشگاههای کشور ، آموزش مستمر پرسنل ، برقراری سیستم های تضمین کیفیت و اخذ گواهی فنی از موسسات بین المللی و نیز ایجاد واحد تحقیقات بازار و خدمات پس از فروش ، شرکت در نمایشگاههای داخلی و خارجی ، برقراری ارتباط و همکاری نزدیک با شرکت های صاحب نام در صنعت جوشکاری ، عضویت در انجمن ها و سازمان های معتبر بین المللی جوشکاری ، برگزاری کنفرانس های تخصصی بین المللی و داخلی و برگزاری کلاسهای آموزشی و توجیهی برای کارخانجات صنعتی ، سعی در رسیدن به اهداف فوق و کمک به صنایع کشور دارد .

    موضوع فعالیت شرکت فاما

    ایجاد یک یا چند کارخانه برای تولید محصولات صنعت جوشکاری در شهر تهران و یا هر یک از شهرهای دیگر ایران. تهیه و وارد کردن مواد و ملزومات اعم از ماشین آلات یا مواد اولیه و غیره که برای ادامه کار و تولیدات کارخانه ها لازم باشد. فروش و صدور محصولات کارخانه ها و باز خرید آن ها.

    ترکیب و اعضای هیئت مدیره شرکت صنعتی آما

    عباس علي مددي مدیرعامل، اکبر علي زاده راد (بنياد نيکو کاري سرور) رئیس هیئت مدیره، شاهرخ عليزاده راد نایب رئیس هیئت مدیره، غلامعلي خورسندي لالوي (مهندسي خدماتي پرسپوليس) عضو هیئت مدیره، محسن کوزه گران (گروه سرمايه گذاري تدبير) عضو هیئت مدیره، نويد رفيعي تبريزي (سرمايه گذاري ملي ايران) عضو هیئت مدیره.

    سهامداران نماد فاما

    سهامدار/دارندهسهمدرصدتغییر
    شركت سرمايه گذاري ملي ايران-سهامي عام-
    262 M
    17.4600
    شركت گروه سرمايه گذاري تدبير-سهامي عام-
    223 M
    14.8400
    شخص حقيقي
    91 M
    6.0600
    شركت مديريت سرمايه گذاري ملي ايران-سهامي خاص-
    85 M
    5.6800
    شخص حقيقي
    70 M
    4.6800
    شخص حقيقي
    69 M
    4.5900
    شخص حقيقي
    59 M
    3.9100
    شركت بنيادسرور
    57 M
    3.8000
    شخص حقيقي
    52 M
    3.4500
    شخص حقيقي
    45 M
    3.0100
    شخص حقيقي
    45 M
    2.9700
    شخص حقيقي
    20 M
    1.3200
    شخص حقيقي
    20 M
    1.3200
    شخص حقيقي
    20 M
    1.3200
    شخص حقيقي
    16 M
    1.0800

    تحلیل تکنیکال نماد فاما

    • حجم معاملات امروز به میزان 1.88 برابر بیشتر از حجم مبنا بوده است.
    • حجم معاملات امروز 0.95 برابر بیشتر از میانگین حجم پنج روزه بوده است.
    • حجم معاملات امروز 1.14 برابر بیشتر از میانگین حجم بیست و یک روزه بوده است.
    • حجم معاملات امروز 0.84 برابر بیشتر از میانگین حجم صد روزه بوده است.
    • اندیکاتور RSI روی عدد 66.34 ایستاده است که در منطقه متعادل است و هیچ نشانه ای مبنی بر ورود یا خروج از آن برداشت نمیشود.
    • اندیکاتور MFI روی عدد 81.64 ایستاده است که نشانه اشباع خرید و هشداری مبنی بر فروش سهم است.
    • اندیکاتور MACD وضعیت خرید را برای امروز نشان میدهد.
    • اندیکاتور Bollinger قبلا سیگنال خرید داده است و همچنان در وضعیت خرید است.
    • توصیه میانگین های متحرک ۸ و ۲۱ روزه به افرادی که سهم فاما را قبلا خریده اند، نگه داری سهم تا تغییر وضعیت بعدی است.
    • توصیه میانگین های متحرک ۵ و ۵۵ روزه به افرادی که سهم فاما را قبلا خریده اند، نگه داری سهم تا تغییر وضعیت بعدی است.
    • میانگین های متحرک ۵۵ و ۲۰۰ روزه سیگنال فروش صادر کرده است.
    • سیگنال خرید اندیکاتورهای تنکنسن و کیجونسن قبلا صادر شده است و سیگنال این اندیکاتور همچنان، وضعیت خرید میباشد.
    • سیگنال خرید ابر کومو قبلا صادر شده است و سیگنال این اندیکاتور همچنان، وضعیت خرید میباشد.
    • توصیه اندیکاتور Aroon به افرادی که سهم فاما را قبلا خریده اند، نگه داری سهم تا تغییر وضعیت بعدی است.
    • توصیه اندیکاتور Parabolic Sar به افرادی که سهم فاما را قبلا خریده اند، نگه داری سهم تا تغییر وضعیت بعدی است.
    • اندیکاتور ADX وضعیت خنثی را نشان میدهد.
    • استوکاستیک وضعیت فروش را نشان میدهد.
    • سیگنال Stochastic RSI در وضعیت نامشخص یا خنثی قرار دارد.
    • اندیکاتور عرضه و تقاضا روی عدد 0.49 ایستاده است که در منطقه متعادل است و نشانه تعادل نسبی عرضه و تقاضا است.
    • نماد فاما طی آخرین روز معاملاتی الگوی کندلی اسپینینگ صعودی را ساخته است.

    تحلیل جامع و بنیادی نماد فاما

    • نسبت قیمت به درآمد یا P/E نماد فاما عدد 13.07 را نشان میدهد که یک نسبت خوب است.
    • نسبت P/B فاما برابر با عدد 8.62 است که نسبت به بسیاری از نمادها، خوب و دارای ارزش ذاتی خوبی برای خرید است.
    • نسبت قیمت به فروش شرکت یا P/S نماد فاما عدد 3.96 را نشان میدهد که یک نسبت بسیار خوب و جالب توجه است.

    تابلوخوانی نماد فاما

    • خروج پول هوشمند را در معاملات امروز شاهد بوده ایم.
    • پول هوشمند در سه روز گذشته معاملاتی از سهم خارج شده است.
    • در معاملات ده روز گذشته معاملاتی پول هوشمند وارد سهم شده است.
    • قدرت فروشندگان در آخرین روز معاملاتی -0.61 برابر خریداران بوده است.
    • قدرت فروشندگان در سه روز معاملاتی گذشته -1.24 برابر خریداران بوده است.
    • قدرت خریداران در ده روز معاملاتی گذشته 5.84 برابر فروشندگان بوده است.
    • طی سه روز معاملاتی گذشته، حقوقی ها در حال خرید و ورود به سهم هستند.
    • در ده روز معاملاتی گذشته برآیند معاملات حقوقی خرید و حمایت از سهم بوده است.
    • در سی روز معاملاتی گذشته برآیند معاملات حقوقی خرید و حمایت از سهم بوده است.
    • حقوقی در صد روز معاملاتی گذشته در حال خرید بوده است.

    اطلاعات آماری مورد نیاز تحلیل جامع نماد فاما در بورس ایران

    سود پیش بینی نماد فاما

    سود واقعی نماد فاما

    نظرات
    ثیت نظر Close