جستجو
فارسی
دسته بندی ها
    منو بسته
    Back to all

    تحلیل جامع نماد وخاور در بورس ایران

    08 sas 2021

    نماد وخاور مربوط به بانک خاورمیانه در سال ۱۳۹۳ توسط سازمان بورس و اوراق بهادار تهران پذیرفته شد. بانک خاورمیانه در سال ۱۳۹۱ به عنوان هجدهمین بانک خصوصی در کشور راه‌اندازی شد.

    به گزارش کافه طلا، بانک خاورمیانه در سال ۱۳۹۱پس از دریافت مجوزهای لازم از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران راه اندازی شد و پس از ثبت در اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری تهران فعالیت رسمی خود را آغاز نمود. این بانک با نماد وخاور در سال ۱۳۹۳ به لیست شرکت ها و موسسات بورسی افزوده شد و اقدام به عرضه سهام های خود در بازار بورس نمود.

    نماد وخاور در صنعت بانکها و موسسات اعتباری فعال است و در بورس ثبت نماد شده است. وخاور جزو شرکت های بزرگ بازار سرمایه می باشد که از لحاظ ارزش شرکت در رتبه 6 گروه خودش و در رتبه 93 کل بازار قرار دارد.

    حضور در بازار بورس و اوراق بهادار و کسب درآمد از نمادهای بورسی و شاخص ساز بازار سرمایه امکانپذیر است به شرطی که با تحلیلی جامع از اطلاعات آماری نمادها و چگونگی استفاده از نوسان بازار سهام و شناخت شاخص هایی که برای فعالان بازار بورس اهمیت دارد، به همراه مشورت با خبرگان اهل فن بورس، اقدام به فعالیت در بورس ایران کنید.

    معرفی و تاریخچه بانک خاورمیانه

    بانک خاورمیانه یک بانک ایرانی است و هجدهمین بانک خصوصی کشور می باشد که در سال ۱۳۹۱ آغاز به کار نمود. این بانک با سود خالص ۲۰۲۳ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۵ موفق شد بالاترین نرخ درآمد را در بین بانک های ایران به خود اختصاص دهد. تحقیقات انجام شده حاکی از آن است که بانک خاورمیانه به صورت متوسط در ازاری هر کارمند  در سال ۱۳۹۵ توانسته حدود ۶ میلیارد سود خالص کسب نماید. صورت های مالی این بانک در سال ۱۳۹۶ و میزان دارایی ها و سود خالص بانک موجب شد در میان ۱۸ بانک حاضر در بازار بورس ایران به عنوان پربازده ترین بانک انتخاب شود.

    عبارت Middle East اصطلاحی است که از سال ۱۸۵۰ میلادی بین کشورهای اروپایی رایج شد و در حال حاضر در تمامی کشورهای جهان، منطقه‌ی میان دریای مدیترانه تا کشور هند را به این نام می‌شناسند. کشور‌های عرب زبان معادل "الشرق الاوسط" و در زبان پارسی معادل " خاورمیانه " را برای آن استفاده می‌کنند. این سه اصطلاح نام شناخته شده جهانی این منطقه است و صرفا ترجمه لفظی این نام نیست. درست مانند اصطلاح Persian Gulf که به منظور معرفی خلیج همیشگی پارس و Caspian Sea برای دریای خزر در ادبیات رسمی ایران و جهان استفاده می‌‌شود و صرفا ترجمه و یا واگویه نام آنها نیست. با توجه به برنامه استراتژیک بانک خاورمیانه که فعالیت منطقه‌ای و بین‌المللی را جزو اهداف اصلی خود مد نظر دارد؛ استفاده از نام مصطلح و جهانی Middle East گویاترین و قابل درک ترین معادل برای " خاورمیانه" است و عبارتی مانند Khavarmianeh به هیچ عنوان گویا و قابل فهم برای مخاطبان نیست. این روش نام‌گذاری در کشورهای غیر انگلیسی زبان کاملا مرسوم است و بانک‌های سایر کشورهای عرب منطقه و همچنین کشورهای شرق آسیا نیز از معادل‌های قابل ادراک در زبان انگلیسی برای نام خود استفاده می‌کنند.

    واژه خاور به معنای خورشید است و خورشید منبع انرژی، گرما و قدرت و نماد مناسبی برای اطمینان بخش بودن فعالیت‌های یک بانک است. سند استراتژی ۵ ساله بانک خاورمیانه یکی از مهم‌ترین اسناد بالادستی بانک محسوب می‌شود. بانک خاورمیانه ماموریت خویش را در خلق ارزش برای تمام ذینفعان، شامل سهامداران، مشتریان و جامعه، به گونه‌ای تفکیک ناپذیر از نظام حاکمیت شرکتی، زیست‌محیطی و اجتماعی، از طریق توانمندسازی همکارانی متبحر، مطلع و مسوولیت‌پذیر با به کارگیری فن‌آوری‌های نوین در ساختاری شفاف، پاسخگو و قانون‌مند؛ می‌داند.

    بانک های محدودی در ایران وجود دارد که جز لیست تحریم های ثانویه آمریکا قرار ندارد و بانک خاورمیانه یکی از همین بانک ها است، از این رو تمامی موسسات و شرکت های غیر آمریکایی می توانند با این بانک همکاری داشته باشند. هدف اصلی بانک خاورمیانه ارائه خدمات و تسهیلات به شرکت های کلان می باشد و فعالیت چندانی در حوزه پرداخت تسهیلات خرد ندارد.

    همانطور که اشاره شد بانک خاورمیانه یک بانک عمده فروش با تمرکز بر مشتریان بزرگ و خاص است و استراتژی آن به گونه ای است که ترجیح می دهد تعداد شعبات محدودی داشته باشد و بیشتر این شعب را به محل کار شرکت ها انتقال دهد و خدمات خود را به صورت غیر حضوری ارائه نماید. به همین دلیل تنها ۱۶ شعبه در سراسر ایران دارد که ۱۰ شعبه آن در تهران و سایر شعبات دراصفهان، تبریز، کرج، شیراز، کرمان و مشهد واقع شده اند. 

    در سال گذشته بانک در راستای استراتژی بانکداری شرکتی خود تامین مالی سرمایه در گردش و سایر نیاز های مالی بنگاه های اقتصادی و صاحبان مشاغل را ادامه داد. حاکمیت شرکتی قوی، ضوابط محتاطانه در اعطای تسهیلات و ایجاد تعهدات، هزینه‌های عملیاتی پایین، به همراه نیروی انسانی متخصص، سبب شده است تا بانک خاورمیانه جایگاه خود را به عنوان یک بانک پیشرو و پر بازده تثبیت نماید.

    موضوع فعالیت بانک خاورمیانه

    قبول سپرده، صدور گواهی سپرده عام و خاص؛ ارایه چك و خدمات مرتبط با آن طبق قانون صدور چك؛ انجام عملیات بین بانكی؛ انجام عملیات اعتباری مصرّح در قانون عملیات بانكی بدون ربا و آیین نامه های مربوطه؛ ارایه انواع ابزارهای پرداخت؛ دریافت، پرداخت، نقل و انتقال وجوه ریالی و ارزی؛ انجام امور نمایندگی به منظور جمع آوری وجوه، انواع قبوض خدمات شهری، ودایع و ...؛ گشایش انواع اعتبار اسنادی و صدور انواع ضمانتنامه؛ ارایه خدمات بانكی الكترونیكی از جمله صدور انواع كارت های الكترونیكی (كارت های خرید، كارت اعتباری، كیف پول الكترونیكی و ...)؛ قبول و نگهداری اشیاء گران بها، اسناد و اوراق بهادار و اجاره صندوق امانات به مشتریان؛ انجام عملیات ارزی نظیر خرید و فروش ارز، انتقال ارز، دریافت و اعطای تسهیلات ارزی، صدور حواله های ارزی و ...؛ خدمات مربوط به وجوه اداره شده؛ تضمین بازخرید اوراق بهادار صادره اشخاص حقوقی دولتی و غیر دولتی؛ انتشار یا عرضه اوراق مالی اسلامی ریالی و ارزی در داخل و خارج از كشور؛ انجام سفارشات مستمر مشتریان(دستور پرداخت مستمر)؛ ارایـه خـدمـات مشـاوره ای در زمینـه هـای خـدمـات مالــی، سـرمایـه گـذاری، مدیریت دارایـی هـا به مشتریان؛ انجام وظایف قیومیت، وصایت، وكالت و نمایندگی مشتریان طبق قوانین و مقررات مربوطه؛ سرمایه گذاری از طریق خرید سهام، اوراق مشاركت، اوراق بهادار خارجی و اوراق صكوك؛ خرید و فروش اموال حسب ضرورت در چارچوب ضوابط بانك مركزی جمهوری اسلامی ایران؛ ایجاد هر گونه پوشش بیمه ای برای دارایی های بانك نزد شركت ها و مؤسسات بیمه؛ حفظ، برقراری و ایجاد رابطه كارگزاری با بانك های داخل و خارج؛ ترخیص كالا از بنادر و گمركات به حساب بانك؛ وصول مطالبات اسنادی؛ وصول سود سهام مشتریان و واریز به حساب آن ها؛ فروش تمبر مالیاتی و سفته و انجام سایر عملیات قانونی پس از اخذ تأییدیه بانك مركزی جمهوری اسلامی ایران.

    ترکیب و اعضای هیئت مدیره وخاور

    پرويز عقيلي کرماني مدیرعامل و عضو هیئت مدیره، غلامعلي کامياب رئیس هیئت مدیره، اميرحسين امين آزاد نایب رئیس هیئت مدیره و آقایان عبدالکريم قوامي فر، جواد جوادي، مجيد صفريان، مسعود سلطان زالي بگلو از اعضای هیئت مدیره می‌باشند.

    سهامداران نماد وخاور

    سهامدار/دارندهسهمدرصدتغییر
    شركت كياآساتجارت توس-سهامي خاص-
    696 M
    4.6400
    شركت سرمايه گذاري تامين آتيه مسكن-سهامي خاص-
    431 M
    2.8700
    شخص حقيقي
    375 M
    2.4900
    صندوق سرمايه گذاري مشترك افق كارگزاري بانك خاور
    328 M
    2.180619,198
    شركت سرمايه گذاري پارس توشه-سهامي عام-
    226 M
    1.5000
    شركت گروه صنعتي سپاهان-سهامي عام-
    216 M
    1.4400
    شخص حقيقي
    206 M
    1.3700
    شخص حقيقي
    193 M
    1.2800
    شخص حقيقي
    182 M
    1.2100
    شخص حقيقي
    181 M
    1.2000
    شخص حقيقي
    179 M
    1.1900
    شركت سهامي بيمه ايران-سهامي خاص-
    176 M
    1.170
    2 M
    شركت سام گروه-سهامي خاص-
    161 M
    1.0700
    شخص حقيقي
    158 M
    1.0500
    شركت راديس-سهامي خاص-
    157 M
    1.0400
    شخص حقيقي
    155 M
    1.0300
    شركت سرمايه گذاري ملي ايران-سهامي عام-
    151 M
    1.0000
    بانك سامان-سهامي عام-
    150 M
    1.0000
    شركت گروه راما-سهامي خاص-
    150 M
    1.0000

    تحلیل تکنیکال نماد وخاور

    • طی معاملات امروز، به اندازه 1.08 برابر حجم مبنا، سهام بین خریداران و فروشندگان مبادله شده است.
    • طی معاملات امروز، به اندازه 1.33 برابر میانگین حجم پنج روزه، سهام بین خریداران و فروشندگان مبادله شده است.
    • طی معاملات امروز، به اندازه 2.26 برابر میانگین حجم بیست و یک روزه، سهام بین خریداران و فروشندگان مبادله شده است.
    • طی معاملات امروز، به اندازه 1.57 برابر میانگین حجم صد روزه، سهام بین خریداران و فروشندگان مبادله شده است.
    • اندیکاتور RSI روی عدد 48.9 ایستاده است که در منطقه متعادل است و هیچ نشانه ای مبنی بر ورود یا خروج از آن برداشت نمیشود.
    • اندیکاتور MFI عدد 68.88 را نشان میدهد که در محدوده میانی است و نشانه ای از اشباع خرید یا اشباع فروش در آن یافت نمیشود.
    • اندیکاتور MACD در وضعیت فروش است اما احتمال تغییر سیگنال به خرید وجود دارد.
    • سیگنال اندیکاتور Bollinger در وضعیت خرید است.
    • میانگین های متحرک ۸ و ۲۱ روزه وضعیت فروش را نشان میدهد.
    • میانگین های متحرک ۵ و ۵۵ روزه سیگنال فروش صادر کرده است.
    • سیگنال خرید میانگین های متحرک ۵۵ و ۲۰۰ روزه قبلا صادر شده است و سیگنال این اندیکاتور همچنان، وضعیت خرید میباشد.
    • اندیکاتورهای تنکنسن و کیجونسن وضعیت فروش را نشان میدهد.
    • سیگنال ابر کومو در وضعیت فروش است.
    • سیگنال اندیکاتور Aroon در وضعیت هشدار خرید است به این معنی که ممکن است به زودی سیگنال خرید صادر شود.
    • توصیه اندیکاتور Parabolic Sar به افرادی که سهم وخاور را قبلا خریده اند، نگه داری سهم تا تغییر وضعیت بعدی است.
    • سیگنال اندیکاتور ADX در وضعیت نامشخص یا خنثی قرار دارد.
    • استوکاستیک وضعیت خرید را برای امروز نشان میدهد.
    • Stochastic RSI سیگنال فروش صادر کرده است.
    • اندیکاتور عرضه و تقاضا عدد -0.39 را نشان میدهد که در محدوده میانی است و بیانگر عرضه و تقاضای تقریبا متعادل است.
    • نماد وخاور طی آخرین روز معاملاتی الگوی کندلی اسپینینگ صعودی را ساخته است.

    تحلیل جامع و بنیادی نماد وخاور

    • نسبت P/E این نماد با ثبت عدد 7.79 از شرایط بسیار مطلوبی بهره مند است. به عبارت دیگر وخاور میتواند نسبت به سایر نمادهای همگروه سود نقدی بسیار بهتری در پایان سال مالی به سهامداران خود پرداخت کند.
    • نسبت P/B وخاور برابر با عدد 3.27 است که نسبت به بسیاری از نمادها، فوق العاده و دارای ارزش ذاتی خوبی برای خرید است.
    • نسبت قیمت به فروش شرکت یا P/S نماد وخاور عدد 6.29 را نشان میدهد که یک نسبت خوب است.

    تابلوخوانی نماد وخاور

    • امروز پول هوشمند به سهم وارد شده است.
    • پول هوشمند در سه روز گذشته معاملاتی از سهم خارج شده است.
    • در ده روز گذشته معاملاتی شاهد خروج پول هوشمند از سهم بوده ایم.
    • در آخرین روز معاملاتی خریداران با قدرت بیشتری نسبت به فروشندگان (0.17) در حال خرید بوده اند.
    • فروشندگان در سه روز معاملاتی گذشته با قدرت بالاتر (-0.38) در حال فروش هستند.
    • قدرت خریداران در ده روز معاملاتی گذشته با نسبت 0.53 از فروشندگان بیشتر است.
    • برآیند معاملات حقوقی در سه روز گذشته منفی بوده است به این معنی که حقوقی در حال فروش و خروج از سهم است.
    • طی ده روز معاملاتی گذشته، حقوقی ها در حال فروش و خروج از سهم هستند.
    • طی سی روز معاملاتی گذشته، حقوقی ها در حال فروش و خروج از سهم هستند.
    • حقوقی در صد روز معاملاتی گذشته در حال خرید بوده است.

    اطلاعات آماری مورد نیاز تحلیل جامع نماد وخاور در بورس ایران

    سود پیش بینی وخاور

    سود واقعی نماد وخاور

    نظرات
    ثیت نظر Close